Toimitusehdot ja rekisteriseloste

Toimitusehdot

Usva ja Aava kosmetiikka / HL-Family Oy, y-tunnus: 0976880-9 myy tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Tilaaminen

Tilattavat tuotteet valitaan kotisivujen tilauslomakkeella. Tuotteet toimitetaan postilaatikkoosi noin kahden viikon kuluessa tilauksestasi. Ensimmäinen lähetys sisältää tuotteita noin 3 kk:n käyttöön. Jatkossa saat uuden tilauserän kolmen kuukauden toimitusvälillä.

Maksutavat

Tilattujen tuotteiden mukana tulevalla laskulla.

Toimitus

Tilauksia postitetaan arkipäivisin. Tuotteiden toimitusaika on yleensä 3-5 arkipäivää. Toimituskulut sisältyvät tuotteen hintaan. Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.

Palautukset

Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus tilauksesi vastaanottamisesta. Palautettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa avaamattomia ja myyntikuntoisina. Palautukset tulee aina sopia asiakaspalvelumme kanssa.

Tilaustavat

Jatkuva tilaus on tilaustapa, joka jatkuu ilman erillistä uudistamista, kunnes tilaaja ilmoittaa peruutuksesta Usva & Aavan asiakaspalveluun. Jatkuva tilaus on aina edullisempi kuin vastaavan yksittäisen pakkauksen tilaaminen. Lisätietoja tilausvahvistuksessa  / laskussa.

Voit milloin tahansa muuttaa tilaustasi tai lopettaa jatkolähetykset sähköpostilla: asiakaspalvelu@usva-aava.com

Rekisteriseloste

HL-Family Oy. Henkilötietolain 10§ mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterin pitäjä
Usva & Aava kosmetiikka / HL-Family Oy  (y-tunnus: 0905262-4)
 Linnankatu 13 a B 21, 20100 Turku

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö
Nimi: 
Kimmo Kovanen. Yhteydenotot: asiakaspalvelu@usva-aava.com

3. Rekisterin nimi
HL-Family Oy:n asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelytarkoitus
Asiakkaan henkilötietoja voidaan käsitellä seuraavia tarkoituksia varten:
- asiakassuhteen hoitaminen ja kehittäminen
- lakiin perustuvien ja viranomaisten määräysten ja ohjeiden mukaisten velvoitteiden hoitaminen
- palvelun toteuttaminen, tuotteiden toimittaminen
- asiakastapahtumien varmentaminen
- asiakaspalvelun ja liiketoiminnan kehittäminen
- markkinointi
- mielipide- ja markkinatutkimukset sekä muut vastaavat käyttötarkoitukset
- lakiin perustuvien ja viranomaisten määräysten ja ohjeiden mukaisten velvoitteiden hoitaminen

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteri voi sisältää asiakkaasta seuraavat perustiedot: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti, sukupuoli, syntymävuosi sekä tilaustiedot- ja ehdot, mahdolliset tarjonnanestotiedot, mahdolliset muut asiakkaan suostumuksella kerätyt tiedot.

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteriin tulee tietoa:
- Asiakkaan itsensä luovuttamana. Asiakkaiden tiedot saadaan pääsääntöisesti tilaussopimuksen yhteydessä. Myös HL-Family Oy:n järjestämät arvonnat tai asiakaskyselyt voivat johtaa asiakkaan päätymiseen asiakasrekisteriin (tästä ilmoitetaan aina arvonnan/kyselyn yhteydessä).
- Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton ylläpitämästä ns. Robinson-rekisteristä.
- Ulkoisista tietolähteistä kuten esimerkiksi Väestötietojärjestelmästä, Postin osoitetietojärjestelmästä, puhelinyhtiöiden yhteystietorekistereistä ja muista vastaavista yksityisistä ja julkisista rekistereistä. Näin saadut henkilötiedot tallennetaaan HL-Family Oy:n markkinointirekisteriin.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Tietoja voidaan luovuttaa ja siirtää HL-Family Oy:n yhteistyökumppanien käyttöön henkilötietolain sallimissa rajoissa. Tietoja voidaan luovuttaa myös viranomaisille, mikäli laki niin velvoittaa. Tietoja ei luovuteta Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojaus ja säilytys
Kirjallisia sopimuksia, tulosteita ja muita asiakirjoja säilytetään yhtiön lukituissa tiloissa. Sähköinen asiakasrekisteri on suojattu salasanoilla ja rekisteriä käyttävien henkilöiden käyttäjäoikeudet on rajattu henkilön tehtävien mukaan. Rekisteriin pääsevät henkilöt ovat erikseen rajattu niin HL-Family Oy:ssä kuin sen käyttämien yhteistyökumppanien yrityksissä. Rekisteritiedot kopioidaan säännöllisesti varmuuskopioiksi.